Thuiskomst!

Halloooo!

We zijn inmiddels alweer 5 weken thuis. Onze thuiskomst was voor iedereen een grote verrassing. Wij wisten begin Mei al dat we eerder naar huis zouden gaan dan in eerste instantie de bedoeling was. We hadden beide wel weer zin om naar huis te gaan en door een aantal fikse financiele tegenslagen hebben we de knoop doorgehakt. We hebben voor 18 juni gekozen omdat het vaderdag was, Jorn's vader was jarig, Sanne's vader was die week jarig en Sanne was zelf die week jarig. Ook was er op die bewuste avond de kraker: Nederland - Portugal. Het ideale feestweekend.

We vlogen niet naar Borneo maar naar London. Van London zijn we met de trein, via Frankrijk en Belgie naar Heerenveen gegaan.Daar zijn we opgehaald en lagen onze Oranje pakken voor ons klaar...... Hoe het verder afliep kunt u zien in de komende twee filmpjes!!

Deel 1:
https://www.vimeo.com/45925806

Deel 2:
https://www.vimeo.com/46144616

(Kopieer de link naar de taakbalk)

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor het meeleven en alle leuke, lieve berichten die we tijdens onze fantastische reis hebben ontvangen.
Special thanks voor Jelmer Boxma en Jaap Temming die onze verrassende thuiskomst mede mogelijk gemaakt hebben!

Groetjes,

Sanne en Jorn

Reacties

Reacties

Tini

Heb net jullie filmpje bekeken wat mooi die thuiskomst kon het niet drooghouden haha en wat zijn jullie 2 keien van zussen zeg geweldig dikke kus

Marieke

Geweldige filmpjes:D
Xx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Hamba